Cea mai bine platita vedeta de televiziune din America de Sud si cea mai bine platita actrita de telenovele din lume, cu un venit anual de aproximativ 100 de milioane de dolari din drepturi de autor si contracte de publicitate, Thalia a obtinut primit premiul special “Jovenes con Legado” la Premiile Lo Nuestro 2010, din partea prietenei sale, Gloria Estefan. Cel mai recent album al Thaliei, “Primera Fila”, lansat in 2009, a fost premiat cu Discul de Aur la doar trei zile de la lansare, iar in numai cinci saptamani, a luat si Discul de Platina.

Fanii actritei de la acasa GOLD  o vor putea urmari pe aceasta in “Maria Mercedes”, alaturi de Arturo Peniche. Unul dintre cei mai cunoscuti actori de telenovele, Arturo Peniche (“Cantec de iubire”, “Impotriva destinului”), este castigator a doua premii TV Y Novelas.

Telespectatorii o vor recunoaste in rol negativ in “Maria Mercedes” pe Laura Zapata, sora Thaliei si cea despre care au aparut zvonuri ca ar fi adevarata mama a cantaretei. La vremea respectiva, chiar Thalia a insistat ca rolul negativ sa ii fie acordat Laurei Zapata, care in anul 2002 a fost rapita, impreuna cu sora ei, Ernestina, din fata teatrului in care lucra, de un grup de narcotraficanti.

Zapata a fost eliberata dupa 18 zile de sechestru. In telenovela “Maria Mercedes”, fanii il vor putea vedea si pe Fernando Colunga, unul dintre cei mai iubiti actori de telenovele si castigator a patru premii TV Y Novelas si doua premii People en Espanol.

Melodia de generic, care poarta numele telenovelei, “Maria Mercedes”, este interpretata chiar de Thalia si face parte din albumul “Love” al cantaretei.

Melodia este primul hit international al Thaliei, iar gratie telenovelei, piesa a ajuns in primele locuri in topuri in scurt timp de la lansare.

“Regina fiestei de pe Broadway”, actrita si cantareata care a intrat in Cartea Recordurilor pentru cele mai multe premii primite intr-o singura zi si cea in numele caruia ziua de 25 aprilie a fost numita “Ziua Thalia” la Los Angeles.
 Thalia revine la ACASA GOLD de vineri, 16 noiembrie, in fiecare zi de la ora 22.00, in telenovela de mare succes “Maria Mercedes”.
 
Din 16 noiembrie, in fiecare zi, de la ora 22.00, la ACASA GOLD.