Rodrigo (Enrique Rocha), un barbat puternic si influent, se infurie atunci cand afla ca Maria del Rosario se gandeste sa se casatoreasca cu Juan de Dios. El il trimite pe Juan la inchisoare, iar pe fata o izoleaza la o ferma, cu ajutorul surorii acesteia, Leonarda (Helena Rojo). Acolo, Maria del Rosario naste un baietel, fructul iubirii ei cu Juan. Acesta scapa din inchisoare si, urmarit de Rodrigo, cade in mare de pe o stanca. Leonarda ia copilul si il face disparut, iar pe Maria del Rosario o inchide intr-o temnita din subsolul fermei, iar lui Rodrigo ii spune ca a murit. Disperat, Rodrigo dispretuieste declaratia de iubire a Leonardei si pleaca in Europa, de unde se intoarce casatorit cu Constanza (Laisha Wilkins). Leonarda se casatoreste cu Noel (Rene Casados), notarul familiei, cu care are un fiu, Renato (Cristian de la Fuente).

Juan de Dios supravietuieste si afla ca fiul sau a fost salvat pe munte de Remigio (Luis Gatica) si adoptat de mama sa, Aurora, care i-a dat numele pe care l-a gasit scris pe un bilet ascuns intre hainute: Juan de Dios. Ani mai tarziu, pescarul aflat pe moarte isi cauta fiul, caruia ii spune intreaga poveste si ii cere sa se razbune pe Rodrigo. In fata mormantului tatalui sau, tanarul jura razbunare si isi schimba numele din Juan de Dios, in Juan del Diablo (Eduardo Yanez). Totusi, atunci cand le cunoaste pe fiicele gemene ale lui Rodrigo, Aimee si Regina (Aracely Arambula), o pasiune incontrolabila pentru Aimee il invadeaza. Regina il iubeste pe Renato, dar cand acesta se indragosteste de Aimee, Regina vrea sa se calugareasca. Aimee se casatoreste cu Renato, dar se intalneste in continuare cu Juan del Diablo. Atunci cand este pe cale sa fuga cu el in lume, iar Renato ii descopera, Regina ii ia apararea si ii spune acestuia ca ea este ce acare vroia sa fuga cu Juan.

Renato ii obliga sa se casatoreasca, iar Juan accepta, cu intentia ascunsa de a se razbuna pe Regina pentru tot raul pe care Rodrigo l-a facut parintilor lui. Totusi, dupa ce se cunosc mai bine, cei doi isi dau seama ca s-au nascut unul pentru celalalt, iar iubirea lor este mai puternicp decat ura si razbunarea.
Titlu Original:Corazon salvaje
Difuzare:Zilnic, de la 17:30
Distributie: Aracely Arambula – Regina Montes de Oca/ Aimee Montes de Oca
Eduardo Yanez – Juan del Diablo
Angelique Boyer – Jimena/ Estrella
Sebastian Zurita – Gabriel Aldama
Helena Rojo – Leonarda Montes de Oca
Enrique Rocha – Rodrigo Montes de Oca
Laura Flores – Maria del Rosario Montes de Oca
Osvaldo Rios – Juan de Dios San Roman
Laisha Wilkins – Constanza
Maria Rojo – Clemencia
Rene Casados – Noel Vidal
Manuel Ojeda – Fulgencio
Salvador Pineda – Arcadio
Elizabeth Gutierrez – Rosenda Montes de Oca

Anul de productie:2009
Tara de productie:Televisa, Mexic