Mereu in alerta, medicii sunt stapani pe situatie, dar in spatele halatelor albe ei ascund propriile temeri, bucurii, tristeti si sperante. La spital, ei sunt „Echipa de urgenta”, iar dramele prin care trec in fiecare zi ii unesc chiar si la nivel personal, pentru ca mare parte din vietile lor se desfasoara in sala de operatie.

Medicii nu au o viata linistita, nici chiar intr-un orasel precum Kamenice. Dr. Pavla Barnova este o femeie puternica si increzatoare, care a reusit sa isi indeplineasca visul de a deveni medic, in ciuda prejudecatilor. Seful departamentului de chirurgie este Dalibor Frynta, iar el conduce o echipa de doctori bine pregatiti, in ciuda faptului ca intre personalitatile lor contrastante se pot isca tot felul de conflicte. Mana lui dreapta este Vladimir Pusensky, care desi este un doctor grozav, el este narcisist si o fire individualista. In spital lucreaza si sora Pavlei, Magda Tarova, iar povestile acesteia se desfasoara in general in jurul lui Cestmirem Mazlem. In ciuda naturii sale dificile, el este respectat de toti, in special pentru devotamentul sau fata de profesie. Sectia de pediatrie este condusa de Bela Valsikova, o femeie inteligenta si mereu dispusa sa sara in ajutorul cui are nevoie de ea. Toata viata ei este dedicata copiilor si sotului ei, Eduard Valsikovi, un chirurg recunoscut in toata Europa si directorul spitalului din localitate.

Un serial curajos, care prezinta vietile medicilor dintr-o perspectiva intima, „Echipa de urgenta” este primul serial din Cehia care a abordat aceasta tema. Scenarista serialului, Sarka Baborovska, este incantata de actorii tineri cu care a lucrat la „Echipa de urgenta”. „Ne-am bazat pe actorii tineri cu un fler deosebit si un entuziasm debordant. Emotiile declansate in momentele tensionate ale fiecarui episod, precum si replicile bine scrise si potrivite in context, reprezinta cheia acestui serial”, spune scenarista.

Titlu Original:Ordinace v růžové zahradě
Regizor/Producatori:Jaromir Pesr
Distributie: Petr Rychly
Ivana Jiresova
Jan Stastny
Veronika Jenikova
Barbora Munazrova
Bahui MilanPetr Rychly
Ivana Jiresova
Jan Stastny
Veronika Jenikova
Barbora Munazrova
Bahui Milan

Anul de productie:2005
Tara de productie:Cehia